Sök

Vadslagningståget blev 7 minuter försenat

Annons
Ingen kan väl ha missat nyheten om att Ladbrokes skulle köra en specialare där man kan slå vad om hurvida ett X2000 tåg mellan Malmö och Stockholm nu i helgen kommer bli försenat eller inte.
Så självklart, varför inte? När man kan betta på så mycket annat konstigt så ter sig detta bara naturligt. Även ett smart PR-drag för Ladbrokes som på detta sätt fått en massa gratisreklam då nyheten gått i flera medier, b.la. i DN, Expressen, SvD, Aftonbladet och Di.
Naturligtvis kommer även Ladbrokes ta tillfället i akt och finnas representerade i Stockholm när tåget kommer fram ”Imorgon, lördag, finns Ladbrokes representanter på plats på Stockholms Centralstation för att möta det omtalade tåget och notera ankomsttiden för Ladbrokes bookmakers i London.”
Så hur gick det då för tåget som enligt Senatåg.se än så länge aldrig kommit i tid under 2011?
Jo, inte heller denna gången kom tåget i tid. Dock blev förseningen rekordliten, endast 7 minuter. Bäst tidigare var 10 minuters försening från 2 jan.

Förmodligen så har de verkligen ansträngt sig för att komma i tid, även om det inte höll hela vägen. Det kanske lönar sig att sätta lite press på operatörerna?

Från början var oddset på att det skulle komma i tid 8,00. Efter det så har oddset ständigt ändrat sig och på slutet så var oddset att det skulle komma i tid uppe i 16 gånger pengarna i det som Ladbrokes kallar för Liveodds.

Dela inlägget:

Prenumerera
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Annons