Vadslagningståget blev 7 minuter försenat

Ingen kan väl ha missat nyheten om att Ladbrokes skulle köra en specialare där man kan slå vad om hurvida ett X2000 tåg mellan Malmö och Stockholm nu i helgen kommer bli försenat eller inte.
Så självklart, varför inte? När man kan betta på så mycket annat konstigt så ter sig detta bara naturligt. Även ett smart PR-drag för Ladbrokes som på detta sätt fått en massa gratisreklam då nyheten gått i flera medier, b.la. i DN, Expressen, SvD, Aftonbladet och Di.
Naturligtvis kommer även Ladbrokes ta tillfället i akt och finnas representerade i Stockholm när tåget kommer fram ”Imorgon, lördag, finns Ladbrokes representanter på plats på Stockholms Centralstation för att möta det omtalade tåget och notera ankomsttiden för Ladbrokes bookmakers i London.”
Så hur gick det då för tåget som enligt Senatåg.se än så länge aldrig kommit i tid under 2011?
Jo, inte heller denna gången kom tåget i tid. Dock blev förseningen rekordliten, endast 7 minuter. Bäst tidigare var 10 minuters försening från 2 jan.

Förmodligen så har de verkligen ansträngt sig för att komma i tid, även om det inte höll hela vägen. Det kanske lönar sig att sätta lite press på operatörerna?

Från början var oddset på att det skulle komma i tid 8,00. Efter det så har oddset ständigt ändrat sig och på slutet så var oddset att det skulle komma i tid uppe i 16 gånger pengarna i det som Ladbrokes kallar för Liveodds.

Dela inlägget:

Prenumerera
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
ANNONS