Search

Jag har åkt på en överdos av mode-bloggar

Annons

Ja, det är sant. Jag vet knappt hur det gick till. Som jag skrivit om tidigare så har jag på senare tiden blivit mer och mer intresserad av bloggsfären.

Det absolut allra bästa sättet att följa alla bloggar man finner intressanta är självklart genom RSS. Tittar jag i mitt flöde i RSS-läsaren så inser jag att bloggar som handlar om mode upptar bortåt en 60%.

Hur har då detta gått till? Jo, som säkert många andra så blir det lätt att man surfar vidare till bloggar som tillhör personer som har kommenterat på bloggen man läser. Eftersom de många gånger är intresserade av samma sak, i detta fallet mode, så blir det att de i sin tur också skriver om mode i sina bloggar.

Det är detta som gör bloggandet levande och intressant.

Som motvikt till allt detta mode måste jag nu alltså besöka en kille som bloggar om chiptrimmade motorer, sveriges fotbollslandslag eller hur man köper öl billigast från Tyskland.

Har dock inte gått så jättebra hittills. Jag tror minsann att det är a womans world när det kommer till bloggeriet.

Jag har klickat som en galning på både intressant.se och nyligen.se utan att ha hittat allt för intressanta bloggar. Antingen är det bloggar med kilometerlånga texter i fontsize 5px, vem orkar läsa igenom sånt? Eller är det blogg á la dagbok med folk som skriver vad de gör med sina patetiskt ointressanta liv, ointressant för dem som inte känner dem iallafall.

Bådar inte alls gott för min egna blogg, tänk om jag också hamnar i träsket bland meningslösa bloggar.
Hemligheten tror jag ligger i att skriva om saker som verkligen intresserar. Vara påläst och intresserad om det man skriver. Att hålla sig till ett specifikt ämne tror jag inte heller skadar.

Tveksamt om jag kommer hålla mig till dessa regler själv, då jag är ganska lat och inte tillräckligt insnöad i nåt speciellt område.

Dela inlägget:

Prenumerera
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Annons