Search

Beach 2006: Dag 1

Annons

Idag träffade jag min PT Marie. Jag fick göra diverse tester, bl.a. gjorde jag ett konditionstest på cykel. Resultatet av det blev att jag hamnade längst ner på skalan! Sämst! Det gick inte ens att få sämre resultat!
Jag blev närmast chockad när jag fick reda på det. Speciellt med tanke på att min kondition varit ännu sämre tidigare. Men nu, jag går ju jättemycket varje dag. Trodde iallafall jag skulle hamna på medelbetyg iallafall.
Lite skyller jag på att jag redan var anfådd när jag kom dit då jag var ute i sista sekunden (som vanligt) och fick cykla som en galning för att inte komma för sent.

Vidare fick jag lära mig några olika övningar för att träna bröst/rygg/biceps/triceps. Efteråt så känns det riktigt bra. Det känns bra att ha en PT som kommer med positiva kommentarer och peppar en. Speciellt nu i början av träningen så man kommer igång ordentligt.

Den andra delen i detta projektet är kosten, mycket protein ska jag äta fick jag veta. Överhuvudtaget så är det mycket i mina kostvanor som måste bli bättre. Ska försöka skärpa mig med frukosten också.

Dessutom ska jag dra ner på sockret rejält. Min tandläkare var inte alls glad vid senaste besöket. All Coca-Cola åker bort! Endast light-läsk för mig framöver.

Men summa summarum, En kanonstart för Beach 2006!

Dela inlägget:

Prenumerera
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Annons