Sök

Perfekt timing

Känns ganska skönt att det regnar när andra har semester och man själv jobbar.
Annons

Gissa vem som hade semester förra veckan när det var perfekt väder? Gissa vem som jobbar denna veckan när det närmast öser ner runt om i landet. En vecka när alla andra börjat gå på sin semester så det är lugnt på jobbet.

Jo jag!

Inte utan att jag känner mig nöjd över att jag lyckats tajma in min semester närmast perfekt denna sommar. Det har nog aldrig hänt förut.

Dessutom sålde jag av mina Net Ent tidigare i veckan. Den brukar vara riktigt bångstyrig och kan gå rejält både uppåt och neråt. Ingen aktie att hålla i handen under detta oförutsägbara börsklimat. Nu när de ska släppa rapport på fredag så vågade jag inte ha den kvar. Så här långt var det vältajmat. Den har tappat 3,75% sedan jag sålde. Vi får se hur det går för den imorgon. Men om börsen i övrigt är negativ så ska det väldigt mycket till för att den ska visa blåa siffror. Ännu bättre går det för min guldfond som jag legat back på och har varit orolig över. Men inte längre. Nu går den som en raket och under den senaste månaden är den upp 12,17% Yay!

Uppdatering 16/7

Börsen gick ner (-1,14%) och Net Ent fick eld i baken och hamnade på vinnarlistan med en uppgång på 4,58% Tvärt emot vad jag befarade alltså. Men det känns ändå ganska skönt att stå kvar vid sidlinjen.

Svensk sommar som man är van vid att se den.

 

 

Dyster 10 dagars väderprognos för Göteborg.

Söndag ser ut att bli en «sitta hemma och titta på tv-serier dag». Det kan vara skönt det också. För serier att beta av finns det sannerligen inte brist på. Det är snarare frågan var man ska börja. Man kanske skulle köra ett Dexter-maraton. Ligger så sjukt långt efter på den serien.

Dela inlägget:

Prenumerera
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Annons