Sök

Vad händer?

Annons

Vad händer med den här bloggen kan man verkligen fråga sig.

Men endast ett ynka inlägg postat förra året och noll hittills i år undrar naturligtvis vän av ordning om denna bloggen är död och begraven.

Utifrån dessa siffror kan man väl inte säga annat än att den ligger i dvala och finns längst ner på min prioriteringslista.

Men förhoppningsvis kommer det bli ändring på detta inom en relativ snar framtid. Jag har ett gäng inlägg som ligger i utkast, b.la. min resesammanfattning för 2013 som blev ett bra år resemässigt för min del. Även 2014 har börjat bra och det finns all anledning till att återkomma om det framöver.

Utöver detta så har jag faktiskt en helt ny design på G, om det vill sig väl så kommer den ha responsiva inslag också. Något annat vore väl skam år 2014. Min målsättning var att att jag skulle fått den implementerad under sommaren, men med en så fantastisk sommar som vi haft i år kändes det aldrig riktigt motiverat att sitta inne och knacka kod framför datorn.

För att sammanfatta så hoppas jag att den här hösten kommer innebära en nystart för bloggen.

Jag hoppas du hänger med då.

 

Café

Avslutningsvis vill jag ta med en bild från min senaste resa, tagen med mitt nya objektiv Sigma 17-70 DC OS HSM som jag är väldigt nöjd med så här långt och som jag hoppas kan ta mig till nya höjder.

Dela inlägget:

Prenumerera
Notify of
guest
1 Comment
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Annons