Sök

274 dagar senare

Annons

För dig som läste mitt förra inlägg och som suttit och väntat på att det ska hända något på den här bloggen kan jag meddela att du väntat i 274 dagar. Men nu är väntan över! Känns passande att det sker samtidigt som kometlandaren Philae vaknat till liv.

Man ska aldrig ge upp!

En helt ny webbdesign har börjat se dagens ljus. Extra kul är att den har responsiva element och fått grönt ljus i Googles Mobile friendly test. Ett steg in i framtiden för bloggen som detta år firar 10 år.  Känns bra!

Google mobile friendly

Layouten är inte huggen i sten och utseendet kommer säkert justeras lite framöver. Webbutveckling är inte mitt dagliga bröd längre så man är lite ringrostig när det kommer till kodknackandet. Jag skulle inte bli ett dugg förvånad om det ser helt galet ut till och från. Tanken är hursomhelst att den ska kännas lite luftigare och modernare där framförallt bilderna kan breda ut sig och ta stor plats. Om jag kan få till den så den får en lite mer magasinskänsla så blir jag nöjd. Någon form av justering av förstasidan kommer det bli för att komma närmare det målet. Jag gillar magasin i pappersform, men det är jag väl ganska ensam om nuförtiden. Dessvärre blir de mest liggandes olästa, men nu i sommar ska det väl gå att få bukt med den saken.

Design före innehåll har väl alltid varit ett signum för denna blogg, men jag hoppas kunna vända den trenden något iallafall. Så här långt har fokuset legat på mina resor och annat reserelaterat, så kommer det troligen bli även i fortsättningen. Förmodligen kommer det bli en del inlägg om hotell, ett område som jag snöat in på. Utöver reseinlägg så kommer det bli en del tips, trix och annat som intresserar mig.

Välkommen till denna nystart, jag hoppas du ska hitta något av intresse.

Fler reseskildringar ska det bli, från Honh Kong tex.

Fler reseskildringar ska det bli, varför inte från Hong Kong t.ex.

Annons

Dela inlägget:

Prenumerera
Notify of
guest
1 Comment
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Annons