Sök

Packning – utgångsläget

Annons

Packning

På bilden kan man se mitt utgångsläge inför packningen. I klädesväg så består den bl.a. av 7 par skor, 12 st t-shirts, 6 st jumprar, 2 st pikéer, 6 st tröjor, 8 par jeans, 8 par byxor, 4 par shorts, 2 par badbyxor, 2 par joggingbyxor, 2 par strumpor, 5 par kalsonger, 2 st linnen, 5 st skjortor, en jacka, en mössa, ett par vantar samt en pullover.

Totalvikten för allt detta är 39,3Kg. Otroligt nog så skulle jag faktiskt få ta med mig allt detta på två av flighterna där maxvikten är 40Kg, för övriga är den dock högst 20Kg. Nu hade jag inte tänkt ta med mig så mycket på långa vägar ändå, men det är lite kul att se hur mycket grejer det blir för 40Kg. Så ungefär halva bilden är vad jag kan ta med mig som max.

Eftersom jag behöver kläder för både vinter, sommar, på badstranden såväl som finare kläder för att smälta på lyxhotellet så ska jag försöka packa så smart som möjligt, som jackan tex. Den har huva om det skulle regna, samt en innerdel i fleece som man kan ta av.

Ett tips som jag lärt mig från tidigare resor är att om man ska ta med sig en skjorta så är det väldigt praktiskt att ta en med bröstfickor. Man kan aldrig ha för många fickor. Där i kan man tex. ha sitt tunnelbanekort, en liten karta eller kanske en valuta-lathund.

Dela inlägget:

Prenumerera
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Annons