Search

Minns tillbaka till Nelly Furtado i Stockholm

En helg i mars 2007 tog jag en weekend i Stockholm. Det slutade med en av mina bästa weekends nånsin, med en Nelly Fourtado konsert som pricken över i.
Annons

Gräver vidare i min utkast-hög och hittar den här gamla godbiten med Nelly Furtado som uppträdde på Hovet i Stockholm 2007. Ingen mening med att låta den ligga där och skräpa så här kommer den.

Mood light och många kuddar i sängen.

En helg i mars 2007 spenderade jag i Stockholm. Det kom att bli en av mina bästa weekendresor. Först och främst så bodde jag på Nordic Light Hotel som ligger några få meter från Centralen, väldigt praktiskt när man kommer med tåget. Det är lite design-hotell över det vilket alltid går hem i min bok. Dessutom har de de skönaste sängarna jag sovit i på ett hotell. Den lilla baren får även min rekommendation, högklassiga drinkar. Ett prisvärt hotell som jag kan rekommendera när du ska upp till Stockholm.

Detta var även helgen då jag köpte min Canon 400D kamera, en kamera som jag haft mycket stor glädje av.

Stomatol – den klassiska ljusskylten från 1909. Detta är en av de första bilderna som jag tog med min nya kamera Canon 400D.
Bild tagen med min Motorola Razr, så kvalitén är därefter.

Till lördagen hade jag köpt biljetter till Nelly Furtado som skulle spela på Hovet i Stockholm. Jag tog tunnelbanan ut till Globen, eftersom jag var osäker på hur lång tid det skulle ta så var jag ute i god tid.

Det var väldigt glest med folk i början, och det började dra ut på tiden. Jag började fungera om detta skulle bli ett riktigt fiasko.

Nelly!!!

Till slut så drog det iallafall igång. Till en början var det väldigt trevande och det tog en stund innan publiken kom igång och temperaturen steg.

Men när det väl kom igång så blev det en riktig fest. En av de bästa spelningarna som jag varit på och sedan dess har Nelly hört till en av mina favoritartister. Varje gång jag hör någon av hennes låtar så minns jag tillbaka till den här kvällen. Det var verkligen en minnesvärd kväll.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KEtkyFQxHuw[/youtube]

Hon var grym!

Dela inlägget:

Prenumerera
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Annons