Sök

Hotellpanik!

Panik när du ska boka hotell i en stad och alla rummen är uppbokade!
Annons

Inget rum tillgängligt Shize! detta är inte bra, velar mellan två olika hotell i Shaghai, det ena hotellet (Radisson New World) ligger grymt centralt, det andra hotellet som jag funderade över (Eton) ligger längre bort så man blir tvungen till att ta taxi för att åka till de sevärdheter som man vill se. Vilket i sig kan vara nog så problematiskt då av vad jag förstått ingen av taxichaufförerna talar engelska. Tydligen skulle det finnas en tunnelbanestation precis utanför, men ändå, den går ju inte dygnet runt.

Jag säger som The Donald, location, location, location. Så därför ska jag försöka få till en bokning på det centrala hotellet. Som f.ö. ska vara något utöver det vanliga.

Radisson New World Shanghai
Radisson New World.

Att jag inte bokade hotellet samma dag som jag bokade flygbiljetten, då hade jag inte behövt tänka på detta nu. Förhoppningsvis är det bara någon anslutning till en databas som gått ner, och därför säger den att det inte finns några rum, eller så har världens konferens dragit till stan just den helgen och just bokat upp alla rum som finns.

Dela inlägget:

Prenumerera
Notify of
guest
1 Comment
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Annons