Sök

Details dötrist – Vitala Vitals avdankad?

Annons

Details

Köpte det amerikanska magasinet Details idag.

Kan direkt säga att det som fällde avgörandet att jag valde just Details var att tidningen är rejält tjock (324 sidor) för en relativt billig peng 65 pix.

DETAILS is the men’s magazine that introduces the styles, sets the trends and breaks the stories that keep you ahead of the crowd. Plus, you get the latest in fashion, music, movies, celebrities and sex

Den beskrivningen kan jag inte skriva under på. Blev väldigt besviken när jag började läsa den. Fann inte mycket intressant alls. Det märks att målgruppen är lite äldre män, en helt annan target än Slitz, FHM och dyl. Av det som inte är reklam hittar man långa artiklar med mycket text. Artiklar som man inte får upp ögonen på och text man inte är sugen på att läsa igenom. Artiklen om amerikanska soldater i Irak verkar vara obligatorisk i alla amerikanska livsstilsmagasin och finns även i denna.

Letar man efter intressanta artiklar om mode så hittar man inte mycket. Då får man hålla tillgodo med reklamsidorna.

Men besvikelsen var stor när jag började läsa i den.
Fann inte mycket intressant alls.

Tänkte tipsa om Vitals från samma publicist Fairchild. Men det verkar som att den tidningen har upphört. Mycket märkligt. tveksam om den ens fick fira sin ettårsdag. Själv tyckte jag det var en av de bättre tidningarna faktiskt.

Uppdatering: Det måste ha varit ett extra tjockt specialnummer. De nya numren är inte på långa vägar lika tjocka. Måste nog ändra mig lite. Även om Details kan sakna en hel del så är det trots allt en av de bättre magasinen för män som finns. Då talar jag om kategorin seriösa tidningar, inte kategorin Slitz, Moore och FHM. En annan tidning som faktiskt är riktigt bra är FHM Collections, som nästan uteslutande handlar om mode. Dock så kommer den bara ut några få gånger per år.

Dela inlägget:

Prenumerera
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Annons